Webshop

  ugyfelszolgalat@pelenkabirodalom.hu   +36 30 248 6429

Szállítási információk

Házhozszállítás feltételei:

A webáruházunkban rendelt termékek kiszállítása futárszolgálattal vagy saját autós kiszállítással történik.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

A termék átvételét a vevőnek kell biztosítania az előzetesen megadott napon. 

Szállítási határidő raktáron lévő termékek esetében visszaigazolástól számított 3-4 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron, a szállítási idő ettől eltérő lehet. Az általános teljesítési határidő nem vonatkozik a nem raktárkészleten lévő termékekre. Ezekbe az esetekben érdemes figyelembe venni, hogy a teljesítési határidő 30 munkanap is lehet.

Az itt közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek.

A futárszolgálat általában a csomag átadása utáni 2-3. munkanap szállítja házhoz a küldeményeket. A kiszállítás előtti telefonos értesítést a szállítási költség nem tartalmazza.

Kérjük, hogy a csomag átvételkor a futár előtt szíveskedjék meggyőződni a következőkről:

-      A csomagolás sérülésmentes.

-      Az Ön által megrendelt terméket tartalmazza, illetve a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésnek.

-      Tartalmazza a számlát.

-      A számla végösszege megegyezik a visszaigazolásban szereplő összeggel.

-     Amennyiben hibát észlel, jelezze a futárnak és a Top-Ker '96 Kft. ügyfélszolgálata felé, és kérje a futárt jegyzőkönyv felvételére. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál a címen senkit, értesítőt hagy. Az értesítőn lévő telefonszám felhívásával egyeztethet új időpontot a másodszori kiszállításra. A szállítási díj tartalmazza a másodszori kézbesítést is. Amennyiben a futárszolgálat munkatársának másodszor sem sikerül a csomagot átadnia a címzettnek, az visszaszállításra kerül a Top-Ker '96 Kft. részére és a megrendelését töröljük. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítás a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

Házhozszállítás díjai:

 

MPL futárszolgálat

15.000 Ft alatti megrendelés esetén 1450 Ft

15.000 Ft fölött a kiszállítás ingyenes!

Különszolgáltatások:

Különszolgáltatások esetében a különszolgáltatás díja az alapdíjon felül értendő.

Utánvétel

MPL futárszolgálat

15.000 Ft alatti megrendelés esetén 1450 Ft

Utánvétel díja 130 Ft

15.000 Ft fölött az utánvétel is ingyenes!

Saját autós kiszállítás Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

15.000 Ft alatti megrendelés esetén 1450 Ft

15.000 Ft fölött az utánvétel is ingyenes!

 

Kedves Vásárlóink!

A webes rendelések kiszállítása jelenleg folyamatos, de a szállítási feltételek megváltoztak A megrendelések kiszállítása 2-4 munkanapra növekszik! A kereskedőknek a kialakult krízishelyzetet figyelembe véve célszerű e-mailben vagy telefonon időpontot egyeztetni az ugyfelszolgalat@pelenkabirodalom.hu e-mail címen, vagy az alábbi telenfoszámokon  +36 30 248-6429 , +36 30 159-4079! Köszönjük a türelmüket!